PROGRAM REFERENTIERE LEADURI

 

TERMENI SI CONDITII

 

ACESTA NU ESTE UN CONCURS! 

Toate leadurile acceptate care se concretizeaza in contracte de implementare cu firma Melior Cras vor fi recompensate cu un bonus de minim 250 Euro (pentru un proiect de 5 licente Premium).

Valoarea maxima a bonusului este de 1000 de Euro (pentru proiecte de minim 25 licente premium). 

De activitatile din procesul de vanzare ne ocupam noi, Dvs ne stabiliti doar prima intalnire.  

 

Pasii care trebuie parcursi:

 

          Pasul 1: Inscrierea leadurilor prin completarea formularului din aceasta pagina

          Pasul 2: Validarea leadului de catre echipa noastra. Pentru ca un lead sa fie validat, acesta trebuie sa nu exista in lista noastra de leaduri, sa aiba toate datele de contact valide si sa existe o oportunitate reala de proiect in aceasta companie, oportunitate care sa fie confirmata de persoana de contact referentiata in cadrul Pasului 3.  Noi ne obligam sa va anuntam in termen de 5 zile lucratoare cu privire la acceptarea leadului.

          Pasul 3: Organizarea si desfasurarea primei intalniri

          Pasul 4: Derularea procesului de vanzare

          Pasul 5: Daca leadul se concretizeaza cu un contract, se fac demersurile pentru acordarea bonusului.  Bonusul va fi acordat de catre compania noastra pe baza unui contract de prestari servicii semnat cu Dvs.

          Pasul 6: Implementarea si finalizarea cu success a proiectului. 

 

DESCRIEREA SOLUTIEI MELIOR CRAS

 

Soluţia xRM/CRM CAS este o soluţie deschisă cunoscută pentru flexibilitatea, uşurinţă în utilizare şi integrabilitatea cu soluţii externe deja utilizate de foarte multe companii (soluţii ERP, centrale telefonice, etc). Toate acestea vor creşte rata de acceptare în rândul utilizatorilor şi vor scădea necesarul de instruire pentru utilizarea soluţiei. Acest lucru este dovedit de aproximativ 250.000 utilizatori din peste 37 de ţări, care lucrează zilnic cu aceste soluţii.

Mai multe detalii puteti gasi accesand butoanele de mai jos:

 

Servicii Melior Cras
Servicii Melior Cras
Servicii Melior Cras

          

FORMULAR INSCRIERE LEADURI